LED panel


Klasické wolframové žárovky jsou již dávno na ústupu, protože mají například nízkou životnost a účinnost. A proto je LED panel masivně předběhl.

LED panel

LED technologie

Klasické žárovky mají wolframové vlákno, jenž po určité době používání praskne. Je to způsobeno počtem hodin, nebo častým vypínáním a zapínáním, což závorce nedělá vůbec dobře.

klasická žárovka

Navíc vydává do okolí spoustu tepla, což má negativní vliv na její účinnost. A proto se přešlo na led technologií, která přináší spoustu nevyvratitelných výhod. Vzhledem k tomu, že princip funguje úplně jinak například díky polovodičů, tak moderní zářivky nemají žádné vlákno, které by mohlo prasknout. Zároveň dosahují klidně životnosti svícení v řádu desítek tisíc hodin a nerozhodí je časté zapínání. Vydávají téměř zanedbatelné teplo, takže účinnost je opravdu vysoká. Mimochodem tento bod má přímo vliv na spotřebu elektrické energie, jenž je menší o několik desítek procent. Jejich rozšíření proběhlo tak rychle i díky ekologické stránce, protože jsou mnohem šetrnější k životnímu prostředí. Nabízí mnoho dalších možností, a proto není problém s vícebarevným provedením.

Panel

Kromě zářivek klasických zářivek se v této kategorii vyrábí i plnospektrální zářivky, jenž dosahuje opravdu výjimečných vlastností, a proto by neměla chybět ani ve Vaší domácnosti. Tato firma ji vyrábí s naprostou precizností a pečlivostí, takže se můžete těšit na produkt, který již po zapnutí hned dosahuje plného výkonu, s čímž odpadá nutnost dlouho čekat, než se žárovka pořádně rozsvítí.

LED zářivka

Jestliže se zaměříme na zapojování a montáž, tak můžete být v naprostém klidu, protože není problém s připojením místo původního zatížení. Barva světla je přizpůsobena přírodnímu slunečnímu svitu, protože ten je pro člověka nejlepší. Díky možnosti různé vlnové délky může LED technologie vydávat všemožné barvy. Velice užitečný je LED panel, protože ten má dostatečné rozměry, jenž umožňují využití i velkých prostorech. V nabídce jsou různé parametry a rozměry, takže i na specifické místo není problém najít ten ideální.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup