Legíny vládnou světu a světu vládneme my.


Móda maminky na mateřské

Když se řekne mateřská určitě mi dá za pravdu každá maminka, že nosí nejraději legíny. Jsou pohodlné, většinou i  jdou nakombinovat s každým prodlouženým svetre, s mikinou přes zadeček, k tomu kabát  vyrážíme s kočárkem. 
Nebo na doma na uklízení, hraní a vaření jsou prostě legíny top!

Legíny a sport, ano patří k sobě.

Já osobně nedám dopustit na klasické černé legíny z bavlny, které nosím od podzimu do jara i pod džíny když je zima. Nedám dopustit na funkční legíny na sport. Na jógu, na lyžování a celkově pohyb. Je to v podstatě mladá móda. Když vidím starší paní, v legínách působí to už na mě poněkud vyzývavě. Naopak malá holčička s šatičkami v legínách je super. No, asi možná kroutíte hlavou, čtete to a říkáte si, že proč by babičky nemohli být v legínách. Ano, můžou, ale každý by měl mít svou soudnost. 

Barevné legíny
Jak jste na tom s kombinacemi. Existují i barevné legíny, které se nejlépe kombinují s černým nebo bílým vrškem. No prostě držte se toho když už máte barevný spodek, lépe vynikne když zvolíte jednobarevný vršek bez ohromného potisku. Ono celkově potisky se hodí spíše pro dospívající. Pro ženu je lepší čisté triko a nebo jen s malým znakem, logem.

 

Holčičky budou v teple.

Soudnost
Když už jsme u tohoto tématu. Rozmohl se nám tu nešvar. Legíny si na sebe vezme i žena s velkou nadváhou a nesoudně si vykračuje po ulici. Tohle by nemělo být. Legíny, ano, ale vezměte si dámy k tomu delší triko, šaty, košilové nebo klasické. Prodloužený svetr. Je to vždy elegantnější verze. No a k tomu mě napadá ještě taková drobnost. Než vykročíte do fitness centra nebo na návštěvu na procházku, zkontrolujte si jestli nejsou legíny na zadku průhledné. Ano, znám i takové, nestydy. Které si vezmou průhledné legíny a k tomu  v lepším případě leopardí tanga a v horším případě bombarďáky.
No jako pobaví to. Ale kdo chce naschvál dělat šaška? 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup